Assortiment

U bent bij ons aan het juiste adres voor advies, aanschaf, inbouw, service en onderhoud. Dit betekent dus dat u alles onder één dak heeft, dat is wel zo gemakkelijk. Onze inbouwmonteurs zijn SCM-, TME-, KPN- gecertificeerd waardoor u kunt rekenen op een uitstekende kwaliteit.
 

Tevens streven wij naar een persoonlijke manier van werken en stellen wij ons in het contact met de klant actief op. Op die manier kunnen we optimaal meedenken en snel de juiste oplossingen aandragen. Zo nodig attenderen we onze klanten zelfs op nieuwe apparatuur, nieuwe abonnementsvormen en nieuwe technieken om de telecommunicatie nog efficiënter en economischer te organiseren.

 

 

Geen navigatie?

Neem contact op en wij kijken samen naar de perfecte oplossing.

 

 

 

 

 


Alarm- en voertuigvolgsystemen

Helaas worden in Nederland nog steeds veel voertuigen gestolen. Verzekeringsmaatschappijen stellen daarom steeds vaker de eis dat uw auto van een erkend alarmsysteem voorzien moet zijn. De Stichting Certificering Motorvoertuigen (SCM) heeft in Nederland de richtlijnen opgesteld waaraan een goedgekeurd alarm moet voldoen.

Het monteren van een alarmsysteem mag dan ook alleen maar geschieden door een SCM gecertificeerd inbouwstation.
Peels Selected is al meer dan 10 jaar voor alle merken auto's gecertificeerd door de SCM. Door deze jarenlange ervaring hebben wij een enorme kennis opgebouwd in het installeren en het repareren van alarmsystemen.

Ook voor de jaarlijkse keuring van onderstaande systemen kunt u bij Peels Selected terecht.
Voor auto's zijn beveiligingssystemen onderverdeeld in 5 klassen, namelijk:

Klasse 1 Certificaat


Dubbele startonderbreker.
Optische signalering (bij de- en activeren systeem).
Beveiligd tegen diefstal doordat je de auto niet kan starten.

Klasse 2 Certificaat


Idem klasse 1, plus een akoestische signalering (noodstroom sirene) en interne en omtrek beveiliging. Beveiligd tegen inbraak d.m.v. alarmsignaal bij inbraak.

Klasse 3 Certificaat


Idem klasse 2, plus een hellingshoek detector beveiliging (beveiliging tegen het optakelen c.q. opkrikken van de auto).

Klasse 4 Certificaat


Dit is een stand-alone voertuigvolgsysteem, het wordt dus niet gekoppeld aan een ander beveiligingssysteem. Wel wordt er minimaal een klasse 1 blokkeersysteem vereist.
Bij diefstal belt de eigenaar zelf naar de alarmcentrale.

Klasse 5 Certificaat


Voertuigvolgsysteem in de auto die gekoppeld is aan een klasse 3 alarmsysteem. Op het moment dat het alarm afgaat wordt het voertuig volgsysteem automatisch geactiveerd. (automatische melding naar de alarmcentrale)


Ritregistratie systemen

Black-box biedt uitkomst

Informatie over de gereden routes van de chauffeurs? Een sluitende kilometerregistratie? Een black-box systeem biedt de uitkomst!
Een eenvoudig te bedienen systeem dat uw ritten uit elkaar houdt. De ritregistratie registreert onder andere; datum, tijd, kilometerstand en rittype: Zakelijk, Woon/Werk, of Privé. Met de uitgebreide systemen met gps-ontvanger krijgt men op ieder tijdstip van de dag een overzicht van alle voertuigen met bijvoorbeeld: Huidige positie op de kaart, de afgelegde weg, de snelheid van het voertuig. De systemen kunnen aangepast worden aan uw specifieke eisen.

Uw voordeel

Dit kan uw fiscale bijtelling aanzienlijk naar beneden brengen. Uw voordeel kan oplopen tot enkele honderden euro's per jaar. Tel uit uw winst!
Zeker zo aantrekkelijk: met de ritregistratie behoort handgeschreven administratie voortaan tot het verleden. U bedient de ritregistratie met één druk op de knop. Daarna heeft u er geen omkijken meer naar. Met een geautomatiseerd systeem houdt u, conform de eis van de Belastingdienst, een sluitende kilometeradministratie bij.

Nieuwe regeling

Met ingang van 2008 zal de belasting over privé-gebruik van de auto van de zaak maandelijks worden betaald in de loonbelasting. Nu geeft de werknemer zijn privé-gebruik aan voor de inkomstenbelasting. Complicatie van de overheveling naar de loonbelasting zou zijn dat de werknemer die minder dan 500 km privé rijdt en daarom geen belasting hoeft te betalen, via de loonbelasting wél zou moeten betalen. Dat probleem is in de nota van wijziging opgelost. Tevens is besloten om geen sociale premies (WW, WAO) en zorgpremie over het privé-gebruik te heffen. Een werknemer die minder dan 500 km privé in een auto van de werkgever rijdt, kan belastingheffing voorkomen door vooraf een 'verklaring geen privé-gebruik' aan de Belastingdienst te overhandigen. De werkgever hoeft dan geen loonbelasting over het privé-gebruik van de auto van de zaak meer namens de werknemer in te houden.

Het is raadzaam uitgebreid aandacht te besteden aan de nieuwe situatie, want er verandert veel.
Ook nieuw is de regeling rondom het woon-werkverkeer. Alle woon-werk kilometers zijn zakelijk. De maximale bijtelling voor het privé-gebruik van de auto van de zaak is namelijk standaard 25% van de cataloguswaarde (nieuwwaarde) van de auto. Bij zeer zuinige auto's heeft men een bijtelling van 14%.
 


Car audio

Van een eenvoudige speakerset tot een mega muziek installatie.

Peels Selected heeft een zeer breed assortiment aan car audio producten en toebehoren, zoals; speakers, versterkers, radio/cd spelers, mp3 spelers, subwoofers, aansluitmaterialen en interfaces.
Wij kunnen eventueel de orginele radio in uw auto vervangen dmv radio verlooppanelen en verloopaansluitstekkers. Is de orginele radio bedienbaar op het stuur dan zijn hiervoor in de meeste gevallen interfaces voor te verkrijgen zodat het comfort behouden blijft.

Ook bieden wij de mogelijkheid om uw orginele radio uit te breiden met bijvoorbeeld een versterker, iPod/iPhone-interface, USB-interface of een cd-wisselaar. Wij verkopen alleen die merken die aan onze kwaliteitseisen voldoen.

Onze medewerkers zijn op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en adviseren u graag. Naast het uitgebreide assortiment kunt u bij ons ook terecht voor de inbouw van deze producten.


Cruise controls

Het is eigenlijk een kwestie van de juiste taakverdeling. U let op de weg en de cruise control bewaakt uw snelheid.
Heerlijk relaxed autorijden zonder uw voet op het gaspedaal. In een ontspannen, comfortabele zithouding afstanden afleggen met een gelijkmatige snelheid die u zelf bepaalt. Dat is pas comfort!

Cruise control is een regulerend systeem, dat u als bestuurder assisteert bij het constant houden van uw snelheid en het rijden veel comfortabeler maakt.
Tevens zal de cruise control de geringste snelheidsafwijking direct herkennen en dit door middel van de brandstof toevoer corrigeren.
Dat is hard nodig, want er zijn weinig landen, waar de automobilist qua snelheid zo zwaar wordt aangepakt als in Nederland.
De marges zijn zo smal, dat het voor de mens niet goed mogelijk is, zich aan de exact toegestane snelheid te houden. Maar de computer (in dit geval cruise control) kan dat wel!

En met de huidige 'tarieven' is uw cruise control al gauw betaald.
Toch is het financiële voordeel voor de meeste mensen niet de reden om een cruise control te laten inbouwen. Zij doen het simpelweg voor zichzelf, om ontspannen en veilig te rijden.

N.B.: Recent Nederlands onderzoek toonde een brandstofbesparing van 4-10% aan. Ook wordt de uitstoot van schadelijke gassen beperkt. Door de besparing op brandstof en bekeuringen verdient de Cruise control zich uiteindelijk terug. Tevens blijkt uit onderzoek dat rijden zonder de voet op het gaspedaal de kans op nek- en rugklachten en vermoeidheid vermindert.

Er zijn verschillende mogelijkheden wat de bediening van de cruise control betreft. Hieronder ziet u een aantal van deze mogelijkheden:

Peels Selected is erkend dealer en inbouwstation van VDO cruise control en John Gold cruise control. Heeft u specifieke vragen of wilt u weten wat een cruise control op uw auto gaat kosten? Breng dan een bezoek aan onze showroom of vul het formulier op de contactpagina in, wij zullen dan spoedig contact met u opnemen.


Verlichting

Xenon verlichting
Sinds kort verkopen wij xenon verlichting van het merk Xengine. Wij hebben gekozen voor dit merk omdat het is opgebouwd uit onder andere Philips xenon lampen. Leverbaar in H1, H3, H4, H7 en diverse soorten lichtkleuren.

5 LED Daytime Running Light
Dagrijverlichting biedt meer veiligheid voor op de weg. U bent beter zichtbaar. Het verbetert ook de reactie tijd van tegemoetkomend verkeer in het geval van een ongeluk. Eenvoudig te installeren en eenvoudig in gebruik. Schakelt aan zodra de contactsleutel wordt omgedraaid, kan ook via stadslicht worden aangesloten. Extreem helder wit licht. Osram LED techniek. 100% waterdichte behuizing. Voorzien van E-keurmerk/ E4-R87


Trekhaken

Een trekhaak achter op een auto, het lijkt iets heel normaals. Maar wist u dat er achter het monteren van dat massieve stuk staal een hele wereld schuilgaat? Het montageproces verschilt bijvoorbeeld per autotype, de achterbumper moet vaak gedemonteerd worden, de balkconstructie van de trekhaak moet in het chassis verankerd worden, en er moet natuurlijk bekabeling gelegd en aangesloten worden. Met andere woorden het monteren van een trekhaak is een specialistische klus, iets waar wij ons sindskort in hebben gespecialiseerd.

Wij kunnen van twee merken (Bosal & Thule) een ruim assortiment aan trekhaken aanbieden.


Radardetectie en Lasershields

Op het gebied van radardetectie en lasershields biedt Peels Selected u een aantal mogelijkheden, onderstaand ziet u een tweetal mogelijkheden.
Wilt u meer informatie over radardetectie en lasershields brengt u dan eens een bezoek aan onze showroom of neem contact op met één van onze vakkundige medewerkers. Onze medewerkers kunnen u precies vertellen wat de mogelijkheden zijn en wat wettelijk toegestaan is op het gebied van lasershields en radardetectie.

Tevens dragen wij zorg voor een professioneel inbouwtraject en eventuele updates.


Parkeerhulp

Om het parkeren makkelijker te makkelijker kunnen we 2 soorten systemen leveren; parkeersensoren of/en een achteruitrijcamera systeem.
Parkeersensoren

Bij het parkeren is het vaak moeilijk in te schatten hoeveel ruimte je nog achter of voor je auto hebt. Daarom is het mogelijk om parkeersensoren in te laten bouwen die probleemloos kinderen , obstakels en beweging kan detecteren.

Er zijn diverse soorten parkeersensoren:

  • - Parkeersensoren voor in de achterbumper
  • - Parkeersensoren voor in de voorbumper
  • - Parkeersensoren die overspuitbaar zijn (ook metallic lak)
  • - Parkeersensoren die geschikt zijn voor montage in metaal
  • - Parkeersensoren die probleemloos kunnen worden toegepast i.c.m. een trekhaak


In het algemeen zijn er 2 waarschuwingssystemen leverbaar:

  • - Buzzer: Geluidssignalen
  • - Display: die de afstand en locatie van het obstakel (links/rechts) weergeeft

Achteruitrijcamera systemen

Achteruitrijcamera's zijn tegenwoordig erg klein en kunnen op diverse manieren gemonteerd worden doordat verdraaibaar zijn in de houder. Hierdoor zijn ze erg geschikt om ze 'onzichtbaar' in de handgreep van de kofferbak te monteren. Door de groothoek weergave (180° diagonaal / 144° horizontaal / 110° verticaal) van de camera is het geen probleem om hiermee toch nog ver genoeg links en rechts te kunnen kijken.


Multimedia

Beleef in auto het zelfde gevoel als thuis.

TV, DVD, spelcomputer of andere digitale bestanden bekijken en beluisteren in uw auto is tegenwoordig mogelijk. Zowel op een orgineel scherm of op een achteraf ingebouwd scherm. Ook de personen op de achterbank kunnen genieten van een dak- of hoofdsteun scherm(en).

Het geluid kan worden weergegeven via de audio installatie of via hoofdtelefoons. Peels Selected leverd zowel portable als vaste inbouwsystemen. Voor de meeste auto's met een fabrieksysteem waarvan het beeld uitschakeld tijdens het rijden kunnen wij in de meeste gevallen een module leveren zodat de bijrijder wel kan blijven kijken.


Navigatie systemen

Nooit meer de weg kwijt, of zoeken op een grote, lastige kaart! Een navigatiesysteem wijst u feilloos de weg. Navigatie is niet meer weg te denken. De navigatie systemen kunnen we verdelen in:

- Draagbare systemen
- Vaste inbouw systemen.

Bij de draagbare systemen denk maar aan bijvoorbeeld: Tomtom en Garmin en de navigatie op uw mobiele telefoon of iPhone. Voor de vaste inbouw systemen denk maar aan: Pioneer, Kenwood, Alpine en Becker. Deze systemen zijn vaak ook voorzien van: radio, cd, dvd, mp3, usb, bluetooth en een iPhone interface.

Niet alleen voor de verkoop en service maar ook voor de inbouwen van uw navigatie systeem bent u bij ons aan het juiste adres. Niet alleen de vaste- maar ook de draagbare navigatiesystemen kunnen in uw auto gemonteerd worden zodat u geen zuignap of losse kabels meer nodig heeft. Onze gecertificeerde monteurs integreren feilloos het navigatie systeem in uw auto en staan altijd open voor specifieke wensen van de klant.

Nieuw: kaartupdateservice

Elk jaar vinden er veel veranderingen plaats in het wegenstelsel. Jaarlijks is dit zo'n 15% van de opgeslagen kaart gegevens; uitbreidingen van voetgangerszones, nieuwe rotondes, nieuwe snelwegen etc. Wij adviseren daarom om de kaarten minimaal eenmaal per jaar te updaten. Omdat wij hebben gemerkt dat veel mensen het lastig vinden om deze kaarten te updaten, bieden wij deze service aan. U kunt dus bij ons terecht om de kaarten van uw TomTom, Garmin etc. te laten updaten.