Telecom- en datacommunicatie

Communicatie speelt een belangrijke rol in onze samenleving. Voor de meeste mensen zijn dan ook de mobiele telefoon en computer niet meer weg te denken. Peels Selected volgt de ontwikkelingen in de telecommunicatie op de voet en biedt u een totaalpakket van producten en diensten aan gecombineerd met een uitstekende service.

Mobiele telefonie

Bereikbaarheid kent vandaag de dag geen grenzen. Mobiele communicatie biedt de mogelijkheden, variërend van een internationaal gesprek, onderweg zakendoen, tot redding in een levensbedreigende situatie. Peels Selected is één van de weinige specialisten op het gebied van mobiele communicatie.

Met een breed scala aan mobiele telefoons evenals alle toebehoren en accessoires. Maar vooral met gedegen kennis van zaken.

Doordat wij een onafhankelijke positie in de markt hebben kunnen wij u een gedegen en specifiek op uw behoefte aansluitend advies geven. Wij zijn onder meer dealer van KPN, Vodafone, Debitel, Telfort en Yes.

Doordat wij online toegang hebben tot de databases van de deze grote telecom aanbieders kunnen wij vrijwel alles voor u regelen. Nummers aanvragen, nummers wijzigen, een andere abonnementsvorm kiezen, overstappen en het huidige nummer behouden, een abonnement verlengen, een groepsabonnement afsluiten, van provider wisselen, wij regelen het allemaal voor u.

Tevens verzorgen wij de levering en professionele inbouw van handsfree systemen zodat u in de auto veilig kan bellen en bespaard blijft van hoge boetes.

Datacommunicatie

Internetten waar en wanneer u maar wilt! Altijd en overal online, toegang tot onder andere uw e-mail, internet en bedrijfsnetwerk Een data abonnement biedt u vele mogelijkheden! Door middel van mobiele data communicatie is het mogelijk om overal toegang te krijgen tot het internet of uw eigen netwerk.

Peels Selected biedt u verschillende mogelijkheden met betrekking tot de data abonnementen, tevens bieden wij u verschillende apparatuur waarmee u gebruik kunt maken van uw mobiele data abonnement zoals:

  • iPhones
  • BlackBerry’s
  • Smartphones
  • Mobiele internet kaarten en USB dongles (voor de laptop)

Belangrijk
Laat u adviseren door een van onze medewerkers om te kijken welk abonnement en netwerk het meest geschikt is voor u.

Mogelijkheden

Vul hieronder uw telefoonnummer en naam in en wij zullen contact met u opnemen met uw verlengbare datum.

Voor een goed abonnementsadvies hebben wij uw laatste twee facturen van uw huidige telecom aanbieder nodig. Een beladvies op maat geeft al vaak een ruime besparing op uw mobiele telefoonkosten.